Vi matchar rätt kompetens till
ditt företag

Rätt person på rätt plats

Genom personligt engagemang, god lokalkännedom och noggrann kartläggning hittar
vi snabbt lämpliga kandidater till våra kunder. Vår långa erfarenhet och branschkunskap
gör att du alltid kan räkna med bästa möjliga resultat.

Specialistområden

Vi bemannar byggsverige

A-Staffing Construction förser byggbranschen med kompetenta yrkesarbetare och tjänsteman. Vi arbetar med alltifrån mindre lokala projekt, nyproduktioner bostäder och kommersiella fastigheter till större infrastrukturprojekt såsom tunnlar och broar.

Trä

A-Staffing har lång erfarenhet av att bemanna större och mindre projekt inom nyproduktion, renoveringar, ombyggnationer och service. Våra yrkesarbetare har erfarenhet av en mängd olika typer av projekt såsom bostäder, kommersiella fastigheter och sjukhus.

Betong/Armering

Inom betong armering har vi stor erfarenhet av att bemanna alltifrån stora infraprojekt till mindre betongplattor, broar, platsgjutningar, formsättning, prefabproduktion, montering samt lapp – och lag.

Markanläggning

Våra yrkesarbetare och grovisar har erfarenhet av olika typer av arbetsuppgifter inom markanläggning såsom stensättning, finplanering, rörläggning, grundläggning, arbete utanför maskin samt maskinförare.

El

A-Staffing arbetar med lärlingar upp till fullbetalda montörer. Våra installationselektriker arbetar med alltifrån nyproduktion till service, svagström och solceller. Som medlemsföretag i Installatörsföretagen kan både våra beställare och våra medarbetare vara trygga i vår kompetens.

Tjänstemän

A-Staffing arbetar med uthyrning och rekrytering av tjänstemän såsom arbetsledare, entreprenadingenjörer och projektadministratörer.

Stora projekt

Till större projekt kan vi bemanna alltifrån hela lag med 5 personer till 100 yrkesarbetare i rotation och skiftgång. Referensprojekt inom större projekt är bland annat Karlatornets betongstomme, Barkbarby tunnelbanetunnel, Västlänken, med flera.

Övrigt

Att få plats med alla våra kompetenser är svårt. Vi arbetar också annan personal kopplat till drift, underhåll och montage inom eller besläktat till byggbranschen såsom industriproduktion, slyröjning och grönytor, bodetablerare, hantlangare med mera. Saknar du någon kompetens, hör av dig. Kan inte byggverksamheten hjälpa dig så ser vi till att någon av våra systerbolag hjälper dig med dina behov.

Industri, produktion och verkstad

Vårt verksamhetsområde Industry är specialiserade mot industri, produktion och verkstad av både tjänstemän och arbetare. Våra beställare är alltifrån lokala verkstadsföretag till stora internationella bolag.

Vi uppvisar gärna referensuppdrag för att få dig som beställare att känna sig trygg i oss som partner. Vi hoppas att du som arbetssökande ska söka dig till oss och våra samarbetspartners. Sök någon av våra utannonserade tjänster så försöker vi matcha dig rätt.

Industri

A-Staffing har lång erfarenhet av att förse industri och tillverkningsbranschen med kompetent personal. Inom området jobbar vi med att bemanna allt från enklare industriarbeten till avancerade tekniska tjänster.

Verkstad

Inom verkstadsområdet arbetar vi brett med kompetenser såsom däckverkstadsarbetare, svetsare och smidesarbetare.

Lager & Logistik

Om ditt företag har behov av att stärka upp personalstyrkan till större eller mindre lagerverksamheter så är vi rätt partner. Vi kan förse er med alltifrån truckförare till förrådsansvariga, plockare och ordermottagare, samt tjänstemän.

Affärsområde rekrytering

Vi är en rekryteringspartner som jobbar dedikerat med att lösa våra kunders behov av personal med rätt kompetens. Vi erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar och eftersträvar att främja långsiktiga och framgångsrika arbetsrelationer.

Vi uppvisar gärna referensuppdrag för att få dig som beställare att känna sig trygg i oss som partner.

Tjänstemän

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera tjänstemän inom olika branscher och inriktningar såsom ekonomi, administration, säljare, konstruktörer och specialister.

Arbetare

Vi hjälper våra partners och beställare med rekrytering av industripersonal, butikssäljare, tekniker med mera. Vi har även upplägg för hyrrekrytering.

Vi erbjuder flexibla tjänster utifrån våra kunders önskemål

A-Staffing har lång erfarenhet och är specialiserade inom elteknik- och byggbranschen.
Vi erbjuder både uthyrning av personal och rekrytering av yrkesarbetare och tjänstemän.

Rekrytering

Vi erbjuder hela rekryteringsprocessen eller delar av den, utifrån dina önskemål. Våra rekryteringskonsulters stora engagemang och kunskap borgar för ett bra och långsiktigt resultat.

Bemanning

Vår bemanningstjänst säkerställer att rätt person hamnar på rätt plats. Med ett välbeprövat koncept säkerställer vi våra kunders kompetensförsörjning – enkelt och med precision.

Vill du ha hjälp med rekrytering och bemanning?

Kvalitetssäkrade tjänster